Zaken op orde?

Niet alleen bij een scheiding komen deze problemen boven tafel, ook bij overlijden kunnen problemen ontstaan. Veel ellende kan voorkomen worden door tijdens de relatie een check te laten uitvoeren op het gebied van de financiële zaken, hypotheek, huwelijkse voorwaarden, testament, enzovoort.

Stellen denken vaak dat bij het aangaan van een huwelijk “de zaken” goed geregeld zijn, maar soms is niets minder waar. Er kan in de jaren van het huwelijk tenslotte veel veranderen, denk daarbij onder andere aan de koop van een huis of de start van een bedrijf. Indien er getrouwd is op basis van huwelijkse voorwaarden is het zeer verstandig deze eens in de paar jaar door een notaris te laten controleren.

De check

Een organisatie als vFas (familie- en erfrecht advocaten scheidingsmediators) kan jullie helpen om inzicht te geven in een ‘wat-als-het-fout-gaat’ scenario. Helaas is het een harde feit dat meer dan 1 op de 3 stellen uiteindelijk uit elkaar gaan. Dit gemiddelde relatie ligt tussen de 10 tot 15 jaar. Niemand denkt na dat het na 8 jaar nog de andere kant op gaat en bereid zich hier dan natuurlijk ook niet op voor. 
 

Lees ook:
Categorieën
descheidingsmediator.nl
Coach Circle