Coaches?

Maak jij je zorgen over de relatie met je partner? Dan is het aan te raden om een gekwalificeerde relatiecoach, of een coach naar keuze, in te schakelen. Dit kan je enorm helpen met het verwerken van de situatie, en eventueel om doordachte keuzes te maken. Maar bij de meeste scheidingen, zijn er ook kinderen betrokken, dit dien je niet te vergeten door de hoog oplopende emoties. 

Kinderen kunnen het namelijk enorm zwaar hebben tijdens en na een scheiding. Het is hierdoor raadzaam om ook na te denken over een kindercoach. Een begeleider voor je kind(eren), of simpelweg een persoon om mee te kunnen praten zonder het gevoel te krijgen dat ze de een voortrekken, kan een groot verschil maken. Het is aan jullie ouders samen om de verantwoordelijkheid op te pakken, en er voor te zorgen dat dit voor jullie kind(eren) geregeld wordt.

Huwelijkse voorwaarden

Lange tijd geleden zijn jullie op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Maar na verloopt van tijd, weet niemand eigenlijk meer wat deze voorwaarden inhouden en waar ze eigenlijk voor staan. Het is daarom een goed idee om de huwelijkse voorwaarden door de notaris of een advocaat te laten checken. Er kan namelijk veel veranderen gedurende de jaren. Denk bijvoorbeeld aan de situatie wanneer één van jullie een bedrijf is begonnen of wanneer de een gestopt is met werken. Het is daarom raadzaam om iedere paar jaar de voorwaarden te laten checken.

Lees ook:
Categorie├źn
descheidingsmediator.nl
Coach Circle