Disclaimer samen-apart.nl

Disclaimer

De makers en de aanbieders van de informatie op de site van www.samen-apart.nl hebben de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht omtrent de juistheid en de volledigheid van de, zowel betaalde als niet-betaalde informatie op deze site. De gehele website is dan ook met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site en de daarin opgenomen informatie verouderd, incompleet of onjuist is.
Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. De uitgever aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de website van www.samen-apart.nl. De uitgever behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers en andere derden.

De informatie op webpagina’s binnen de website www.samen-apart.nl kan technische of  tikfouten bevatten. Deze informatie kan op elk moment worden aangepast, of uitgebreid zonder enige waarschuwing vooraf. De uitgever van samen-apart.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk, voor enig andere webpagina ,die naar de website van samen-apart.nl verwijst, noch voor enig andere webpagina waarnaar samen-apart.nl verwijst. Evenmin kunnen rechten worden ontleend aan informatie op websites waar via links op de website van samen-apart.nl toegang tot kan worden verkregen.

De werkzaamheden, die in opdracht van de bezoekers, worden uitgevoerd door een derde welke gekozen is via voornoemde site worden bezien als diensten van derden en vallen als zodanig op geen enkele wijze onder de verantwoordelijkheid en /of aansprakelijkheid van de makers van voornoemde site.

Zie ook wel onze pagina met de privacyerklaring deze voorwaarden zijn ook van van toepassing op deze website.

 

Lees ook:
Categorie├źn
descheidingsmediator.nl
Coach Circle